Interland uvjete ponude možete preuzeti ovdje

Interland ponuda hrane za klubove 2019 možete preuzeti ovdje

Katalog posebne ponude pribora za klubove 2019 možete preuzeti ovdje

Katalog ponude šteka za klubove 2019 možete preuzeti ovdje

Mesni crvi

Ova vrsta mamaca je larva u razvojnoj fazi zelene ili plave kućne muhe. Nakon što muha snese jajašca na pogodnu hranjivu podlogu (meso, riba, kosti i sl.) iz njih izlaze sitni crvići koji vrlo brzo rastu. Za ribolov su pogodni već od veličine od 5 do 10 mm. U natjecateljskom svijetu su poznati kao ''pinki''. Vrlo su žilavi i čvrsti. Koriste se prvenstveno za lov sitne ribe – kedera, žutooka i crvenperki. Danas ih stavljaju na tržište u raznim bojama. Osim bijele, najpopularnije boje su crvena i narančasta.

Više o tome

Kada lovimo ukliju (kedera, bjelku) na mirnoj vodi koja ne teče jako, smjesa mora biti jako navlažena i razmočena poput kaše kako bi mogli stvoriti oblak na površini vode ili malo ispod površine i primamiti ribu u njega. Tako možemo loviti ukliju pliće, brže i ostvariti veći ulov. Ovisno o veličini uklije, smjesa mora biti finije granulacije (za male uklije od približno 5 – 15 g težine) ili grublje granulacije (za velike uklije od približno 15 – 30 g težine).

Više o tome

Sve Gunki silikonske varalice poznate su po prepoznatljivom identitetu i jedinstvenim značajkama. Bočne strane su razdvojene na dva aspekta, a ovisno o kretanju mamca ili položaju sunca, proizvode flash učinak što grabežljivcu ukazuje na prisutnost potencijalnog plijena. Neke vrste na stražnjoj strani imaju džep koji se može puniti s gelom ili tekućinom tako da sama varalica za sobom ostavlja dugotrajan miris. Na glavi varalice nalazi se oko pojačano 3D efektom. Cijeli asortiman je prilagođen teškim uvjetima na vodi i stoga je najčešće korišten u takmičarskim krugovima.

Više o tome

Smjese za prihranjivanje i primamljivanje riba su gotove smjese od više vrsta brašna i zrnja, biljnog i životinjskog porijekla, sa dodatkom začina,  mirisa, boja, mineralnih tvari, aminokiselina, zemlje, pijeska i drugih dodataka. Služe za prihranjivanje i privlačenje ribe na određeno mjesto, hranilište, da bi se tu riba skupila u većem jatu, potaknula na hranjenje te lakše i brže ulovila na udicu s mamcem. Mogu biti univerzalne, namijenjene za ribolov  više vrsta riba i specijalne, za ribolov jedne ili dvije vrste riba. Koriste se najviše u rekreacijskom i natjecateljskom sportskom ribolovu, na slatkim vodama i sve češće na moru. 

Više o tome