Silikonske varalice GUNKI

 

Sve Gunki silikonske varalice poznate su po prepoznatljivom identitetu i jedinstvenim značajkama. Bočne strane su razdvojene na dva aspekta, a ovisno o kretanju mamca ili položaju sunca, proizvode flash učinak što grabežljivcu ukazuje na prisutnost potencijalnog plijena. Neke vrste na stražnjoj strani imaju džep koji se može puniti s gelom ili tekućinom tako da sama varalica za sobom ostavlja dugotrajan miris. Na glavi varalice nalazi se oko pojačano 3D efektom. Cijeli asortiman je prilagođen teškim uvjetima na vodi i stoga je najčešće korišten u takmičarskim krugovima.

Sigurni smo da će velik broj vrsta, boja i veličina pri odabiru zadovoljiti i najzahtjevnije ribiće.

 

Predstavljamo Vam neke od modela:

Gunki LS Kiddy

Gunki LS Kiddy predstavlja savršenu imitaciju ribe plijena. Silueta je identična maloj ribi, a realne oči su osmišljene tako da privlače predatora koji vreba plijen. Gunki LS Kiddy jedna je od najfinijih silikonskih varalica ovog proizvođača. Dugi V rep zrači živo, a uske vibracije koje radi posebno dobro djeluju kod ribolova na smuđa. Split rep vibrira na najmanji pokret. Svijetli bokovi su jako uočljivi, a svjetlucavi premaz od vrha do dna treperi zavodljivo prilikom povlačenja. Velika glava olakšava lagano stavljanje udice bez obzira koju jig glavu koristite.

 

Gunki Peps 7cm - 9cm -12cm

Ovaj ʺteretniʺ silikonac pomiče se gotovo sam od sebe! Njegovo zaobljeno tijelo i lagani rep reagira na najmanji pokret, što daje odlične rezultate za sporije prezentacije (linearne i vertikalne). Kut repa proizvodi oblikovani 'S', dok se tijelo provokativno okreće i to sve više i intenzivnije s povećanjem brzine namatanja. Tako jakoj vibraciji teško može odoljeti bilo koji grabežljivac u blizini! Kroz proreze u tijelu, PEPS također možete montirati na odličnu G'TEX Texas jig glavu pa se kao takva uspješno koristi na vodi punoj lopoča, trave i drugih prirodnih prepreka na vodi.

 

Gunki Whiz 5

Whiz silikonac ima sve odlike i kvalitete kao i  model Kiddy predstavljajući savršenu imitaciju mogućeg plijena grabežljivca. Silueta je ista kao mamac male ribe - realna, ogromnog oka, zaobljene peraje. Peraje su dizajnirane na način da naprosto izazivaju predatora na iznenadni napad. Dugi rep Shad šalje kratke vibracije što je pogodno za ribolov smuđa. Whiz je također idealan za ribolov metodom drop shot. Odličan mamac za sve ljubitelje finog ribolova koji je uspješan čak i u izlovljenim vodama.

 

Gunki G`Bump 8 - 10,5 - 14 - 20cm

Ovaj silikonac treba probati! Veliki rep stvara vrlo zavodljiv okret i omogućuje cijelom tijelu da odradi svoj posao. Trokutasti oblik djeluje kao kobilica broda, tako da je G'BUMB vrlo stabilan pri svim brzinama. Idealan mamac za ribolov štuke.

Naša preporuka je da za lov na velike štuke probate verziju 20cm sa 10 gramskom jig glavom.

 

Gunki Boogie Craw

Boogie Craw  je savršena imitacija raka. Osim što ovi rakovi djeluju prirodno, tijelo im je izuzetno mekano, a kliješta vijore na najmanje povlačenje. Stoga nas nimalo ne čude toliko česti  iznenadni napadi grabežljivca.

Ako lovite klena na imitaciju insekta, ovaj mamac možete iskoristiti na način da mu odrežete listove kliješta i koristitega dalje kao insekt.

Back to posts